Voor wie onze jenever net iets te puur is

Olifant.

Lekker transparant

Cola-Tic

50 ml Olifant Jenever

150 ml Cola

Ijsblokjes

Bereidingswijze

Voor wie jenever wil drinken maar zin had in cola. Zo (h)eerlijk is het!

Scoor op elk terras met Cola-Tic! Zelfs Johan Cruijff kreeg er niet genoeg van! Voeg 50ml Olifant Jenever toe aan het met ijsblokjes gevulde glas. Top af met 150ml cola en zet je schrap om te genieten van deze heerlijke mixer.

Straaljager

50 ml Olifant Jenever

150 ml Bitter lemon

Schijfje citroen

IJsblokjes

Bereidingswijze

Ooit een olifant in een straaljager gezien? Test deze mixer uit en je hebt wat te vertellen!

Vul een stevig glas met ijsblokjes en neem jouw favoriete fles Olifant Jenever bij de hand. Giet 50ml Olifant Jenever in het glas en top af met 150ml bitter lemon. Decoreer met een schijfje citroen want zo ziet jouw mix er nog stralender uit! Proost!

Mammoet

50 ml Olifant Jenever

150 ml Ginger ale

Ijsblokjes

Bereidingswijze

De mammoet was ooit de koning van de ijstijd! Tijd om hem tot leven te wekken door te kiezen voor deze ijskoude mixer! Brrrrrrrrrrrrr

Vul je glas met ijsblokjes (doe maar voldoende, want een mammoet houdt van lekker koud) en voeg 50ml Olifant Jenever toe. Laat je ijsblokjes schrikken door er 150ml ginger ale aan toe te voegen! Op het leven!

Gen-Tonic

50 ml Olifant Jenever

150 ml Tonic

Schijfje citroen

Ijsblokjes

Bereidingswijze

Fan van gin-tonic maar niet van de gin? Proef dan deze variant met Olifant Jenever!

Val op in de kudde door te kiezen voor Gen-Tonic! Vul je glas met ijsblokjes (bevroren water in een vormpje) én voeg 50ml van je kolossale vriend ‘Olifant Jenever’ toe. Voeg nu 150ml tonic naar keuze toe (en er is veel keuze!) én werk af met een schijfje citroen of andere garnituur. Slurfen maar!

Kopstoot

Glas bier

Glaasje Olifant Jenever (50 ml)

Bereidingswijze

Nog nooit een kopstoot gehad van een olifant? Waag je dan aan deze variant!

Kon je niet kiezen tussen een glas bier en een stoere Olifantenpoot? Dan heb je met deze kopstoot de juiste keuze gemaakt. Slurf eerst van de Olifant Jenever en blus met het bier! Opgelet: kan stevig aankomen!